تاریخ انتشار: شنبه 1394/04/06 - 08:48
کد خبر: 170960

گزارش یک دیدار/ گفتگوی تصویری با دبیر اسبق جنبش عدالتخواه دانشجویی؛

متنی که جلسه دانشجویی با رهبر انقلاب را تحت الشعاع قرار داد/ جنش دانشجویی از مطالبات رهبری عقب است

متنی که جلسه دانشجویی با رهبر انقلاب را تحت الشعاع قرار داد/ جنش دانشجویی از مطالبات رهبری عقب است

وی در ادامه از محتوای متن خوانده شده می گوید: تحلیل فضای آن روز دانشگاه ها، مسئله امت و ولی، موضوع مذاکرات ایران و آمریکا، انتقاد نسبت به عملکرد دولت وقت و دیگر مسائل از مهمترین بخش‌های متن سخنرانی است.

خبرنامه دانشجویان ایران: سنت افطاری رهبری انقلاب با دانشجویان یکی از دیدارهای ویژه ایی است که در شرایطی متفاوت تر از سایر دیدارها انجام می شود؛ صراحت و جسارت بیان، جنس مطالبات و نوع مطالبه گری دانشجویان و پاسخ های شفاف رهبری را می‌توان از مهمترین وجوه تمایز این دیدار برشمرد.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»، سال 1386، یکی از سال های به یادماندنی دیدار تشکل های دانشجویی با رهبر انقلاب است، در دیداری که رهبری انقلاب به سوالات زیادی از دانشجویان درباره رابطه مردم با رهبری و تعریف ضدولایت فقیه پاسخ دادند. در این بین مرتضی فیروزآبادی دبیر آن موقع جنبش عدالتخواه دانشجویی از جمله کسانی بود که با طرح سوالات درباره فضای سیاسی و اجتماعی و دانشگاهی آن موقع کشور باعث واکنش رهبر انقلاب به این مواضع در بین بیاناتشان شدند.

 مرتضی فیروزآبادی

بر همین اساس در اولین مستند - گفتگو «خبرنامه دانشجویان ایران»، به سراغ مرتضی فیروزآبادی رفتیم. «مرتضی»، که این روزها مدیر شبکه کانون های تفکر ایران مشغول است، از فضای آن جلسه گفت. وی در ابتدا این گفتگو از روند انتخاب سخنران در دیدار رمضانیه می گوید، وی در ادامه از محتوای متن خوانده شده می گوید: تحلیل فضای آن روز دانشگاه ها، مسئله امت و ولی، موضوع مذاکرات ایران و آمریکا، انتقاد نسبت به عملکرد دولت وقت و دیگر مسائل از مهمترین بخش‌های متن سخنرانی است. دبیر اسبق جنبش عدالتخواه دانشجویی معتقد است، وزن مسائل پیشرفت و اقتصاد در متن سخنرانی دانشجویان در این دیدار بیشتر شده است، اما هنوز اولویت اول تشکل ها نشده است و همین مسئله باعث شده است به نگاه وی جنبش دانشجویی از مطالبات رهبری عقب باشند.

گفتگوی ما را با این فعال دانشجویی در ادامه مشاهده می کنید:

کیفیت فرمت flv


دانلــود

*****

کیفیت و فرمت mp4

دانلود

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دعوت به صلح، کمک به جنگ
راهبرد برنده - برنده چین در قبال ایران
اگر مردم صداوسیما را نمی‌بینند! پس برای چه کسی گزارش کار دادید؟
مخالفت قاطع چین با تحریم‌های آمریکایی مرتبط با ایران
حمله رژیم صهیونیستی به اطراف دمشق و جنوب سوریه
مراسم تشییع ۴ شهید شهرستان دیر روز جمعه برگزار می شود
شمارش معکوس برای پایان خاموشی‌ها
سهامداران عدالت بخوانند / سود سهام عدالت واریز نمی شود
تغییر نگرش دانشجویان جوان آمریکا نسبت به اسرائیل
زاکانی: کشور ظرفیت‌های متعددی برای حل مشکلات مردم دارد
سپاه: آمریکا درباره «پرونده سیاه» حمله به عروسی‌ها پاسخگو باشد
طحان‌نظیف: قانون اساسی از مبارزه در برابر مستکبرین حمایت می‌کند
سرلشکر وحیدی: خون پاک شهدای مظلوم کوهستک بی‌حساب نخواهد ماند
حکم ساعدی‌نیا تأیید شد؛ ۱۲ سال حبس و مصادره همه اموال
اژه‌ای: موضوع اصلی اجلاس بریکس مسائل مرتبط با تجارت جهانی است
تسهیل تأمین مالی دانش‌بنیان‌ها در اینوتکس ۲۰۲۶
فاز ۱۱ پارس جنوبی در آستانه ثبت رکورد تولید یک میلیارد فوت مکعب گاز
فاز ۱۱ پارس جنوبی در آستانه ثبت رکورد تولید یک میلیارد فوت مکعب گاز
بانک مرکزی: بانک‌های اخلالگر در بازار ارز و طلا جریمه شدند
زمان امتحانات ترم تابستان ۱۵ دانشگاه سراسری اعلام شد
برگزاری آزمون‌های دانشنامه تخصصی و فوق تخصصی پزشکی باحضور ۵ هزار نفر
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top